Klantenservice

Contactformulier


Heeft u een vraag opmerking of klacht over SIG SpachtelSpecialist? Maak dan gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact op.

naar contactformulier >

Login aanvragen


Wil je klant worden bij SIG SpachtelSpecialist? Vraag dan vandaag nog een login aan en profiteer snel van de online mogelijkheden die een login biedt.

login aanvragen >

Veelgestelde vragen.


Kijk voor een overzicht met veel voorkomende vragen en passende antwoorden op de pagina veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

veelgestelde vragen >


Vragen? Bel Ruud!

Ruud Rutten is onze productspecialist en kan je alles vertellen over ons assortiment en het juiste gebruik van de producten. Ruud is telefonisch bereikbaar op werkdagen via +31 (0)6 2013 9535. Ook kun je hem een e-mail sturen, zijn e-mailadres is ruud.rutten@sigbenelux.nl.


Logistieke dienstverlening

SIG SpachtelSpecialist beschikt over een uitgebreid logistiek netwerk waardoor leveringen die vóór 14.00 uur worden geplaatst de volgende dag, mits de bestelde artikelen voorradig zijn, kunnen worden uitgeleverd. Kom je zelf je bestelling ophalen dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling de volgende ochtend op tijd klaar staat.
Laden
Laden